Linguine Fine z cukinią, bazylią i koperkiem
Linguine Fine z cukinią, bazylią i koperkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 516 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.55 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukinii, koperek, linguine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Tarta z żółtej cukinii drobna na cieście na bazie jogurtu, Suszone Pomidory Koperek Linguine, oraz Linguine z kremem Bazyliowo-Groszkowym.
Instrukcje
Gotować linguine fine w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż al dente. Rezerwa 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu, a następnie odsączyć makaron.
Tymczasem w robocie, koperek puree z bazylią, czosnkiem i 3 łyżkami oliwy z oliwek. Na dużej, głębokiej patelni podgrzej pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać szalotki i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Rozłóż cukinię na wierzchu szalotki, przykryć i gotować, aż cukinia są al dente, o 6 protokół.
Dodaj makaron na patelni wraz z zastrzeżone wody do gotowania makaronu, doprawić solą i pieprzem i wrzucić.
Dodaj puree ziołowe i Pecorino i wrzucić dobrze.
Przełożyć do miski i podawać.