Linguine Carbonara
Linguine Carbonara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać pancetta, parmezan, mleko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Linguine Carbonara, Linguine Carbonara, oraz Linguine Carbonara.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić makaron w durszlaku nad miską, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Połączyć mleko i 4 kolejne składniki (przez pieprz) w małej misce; odstawić mieszaninę mleka na bok.
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj pancetta na patelnię; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć 3 minut lub aż cebula jest lekko rumiane. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Dodać mieszaninę mleka i makaron do patelni; wrzucić delikatnie do herbu.
Umieścić jajko w małej misce; wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki zarezerwowanego gorącego płynu do gotowania, stale mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mieszaninę jaj do patelni, stale mieszając; gotować 4 minuty lub aż sos będzie gęsty i kremowy.