Linguine & Boyster Mushroom Sauce

Linguine & Boyster mushroom Sauce może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 704 kalorie, 20g białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rukoli, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stir Fry Maitake Mushroom & Beef With Oyster Sauce, Linguine z jedwabistym sosem grzybowym, oraz Pieczony łosoś z boczkiem w sosie Pieczarkowo-ostrygowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować 6 litrów wody w dużym garnku i dodać 2 łyżki soli.Tymczasem, w sauté patelni, podgrzać oliwę na średnim ogniu, aż prawie do palenia.
Dodaj czosnek i smażyć, aż lekko rumiane, 6 do 7 protokół.
Zdjąć z ognia i dodać słodki czerwony wermut. Wymień patelnię na palniku, dodaj boczniaki i masło i zagotuj. Gotować, aż zmniejszy się o połowę. Doprawić solą i pieprzem.
Zdjąć z ognia i ogrzać.Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj do al dente, zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dodaj gorący makaron do grzybów i mieszaj delikatnie na średnim ogniu przez 1 minutę, aby pokryć makaron.
Dodaj rukolę i wrzucić na 30 sekund, lub aż zwiędnie.
Przełożyć do rozgrzanego naczynia, posypać serem i podawać natychmiast.