Linguine Alle Noci (Linguine z sosem orzechowym)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Linguine Alle Noci (Linguine z sosem orzechowym). Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 845 kalorii, 26g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, pietruszkę, linguine i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Linguine alle Vongole, Linguine alle Vongole, oraz Linguine alle Vongole.
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki koszernej soli.
W 14-do 16-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu, aż do palenia.
Dodać czosnek i gotować, aż światło złoty kolor, 2 do 3 protokół.
Dodaj połowę bułki tartej, orzechy włoskie, i płatki pieprzu i gotować, aż lekko tosty, 3 do 4 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj zgodnie z instrukcjami na opakowaniu, aż do 1 minuty brakuje al dente. Tuż przed odsączeniem makaronu, dodaj 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu na patelnię z mieszaniną orzecha włoskiego.
Odcedzić makaron w durszlaku i wlać makaron na patelnię z mieszaniną orzecha włoskiego.
Umieść patelnię na średnim ogniu i kontynuuj gotowanie makaronu z mieszaniną orzechów włoskich, aż makaron będzie lekko ubrany z przyprawą, około 1 minuty.
Dodać natkę pietruszki i starty ser, wymieszać, przelać do rozgrzanej miski, posypać pozostałą bułką tartą i od razu podawać.