Linguine alla Genovese
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Linguine alla Genovese. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 946 kalorii, 23G białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 17 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać jeden krem, mielenie soli i pieprzu, linguine, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Linguine alla Carbonara, Linguine Alla Carbonara, oraz Spaghetti Genovese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia dużą patelnię osolonej wody do makaronu.
Rozgrzać olej na patelni lub woku.
Dodać pokrojone ziemniaki i gotować przez kilka minut, aż złoty. Wymieszać fasolę, śmietanę i pesto. Delikatnie doprowadzić sos do wrzenia. Doprawić, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Gotować linguine zgodnie z instrukcją pakietu aż al dente, a następnie odcedzić.
Wlać linguine do sosu i gotować przez kilka minut.