Linguine Alfredo
Przepis Linguine Alfredo może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 28 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 730 kalorii, 19g białka, oraz 46 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, pieprz, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 40%. Spróbuj Linguine Alfredo, Herbed Alfredo Sauce over Linguine, oraz Dynia Wegańska Alfredo Linguine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i ogrzać.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, i smażyć 2 protokół lub do lekko rumiane. Wymieszać ze śmietaną, 1/2 szklanki bulionu i bazylią. Zwiększyć ciepło do wysokiej, i doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; dodać makaron i pozostałą 1/2 szklanki bulionu.
Posypać parmezanem i wymieszać. Wymieszaj pieprz do smaku.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.