Lindy ' s bacon and Onion Cheese Spread
Lindy ' s bacon and Onion Cheese Spread może być tylko przyprawą, której szukasz. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1153 kalorii, 25g białka, oraz 114g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz świeżo parmezan, ser śmietankowy, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karmelizowana cebula, Gruyère i boczek, Ser Czosnkowo-Cebulowy, oraz Hot Bacon Cheese Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane i chrupiące, o 10 protokół; odcedzić na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym. Pokruszyć raz ostygnie w dotyku.
W misce ubić serek śmietankowy i majonez, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj parmezan, większość pokruszonego boczku, i większość zielonej cebuli do mieszanki serów śmietankowych, zastrzegając tylko tyle bekonu i zielonej cebuli do dekoracji; mieszać, aż wszystkie składniki są równomiernie włączone. Schłodzić w lodówce, aż lekko twarde, 1 do 2 godzin; uformować mieszaninę w kulkę i zwinąć w zarezerwowanym boczku i zielonej cebuli. Powrót do lodówki, aż zestaw, 8 godzin lub na noc.