Lime Cream-Ciasto Z Jeżynami

Lime Cream-Ciasto Z Jeżynami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z limonką i jeżyną. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 339 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jeśli masz sok z limonki, sproszkowaną żelatynę, skondensowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Z Jeżynami, Macadamia Key Lime Pie, oraz Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce, połączyć okruchy, cukier i masło. Naciśnij mieszaninę na dnie i w górę strony 9-calowej szklanej płytki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Piec skorupę przez 15 minut; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W rondlu dusić jeżyny, mieszając, aby zapobiec przypaleniu, 10 minut. Wymieszać z cukrem i gotować, aż mieszanina jest gęsta i jammy, 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Przełożyć do miski i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
W żaroodpornej misce, posypać żelatynę nad gorącą wodą; odstawić, aż zmiękną, 10 protokół. W misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubij skondensowane mleko, śmietanę, skórkę z limonki, sok z limonki i żelatynę, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
żelatynażelatyna
KremKrem
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Rozprowadzić schłodzony dżem z jeżyn na skórce; top z kremem limonkowym i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny, aż firma.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Z JeżynDżem Z Jeżyn
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
KremKrem
WapnoWapno
8
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn