Lima-Fasolowe Crostini
Lima-Bean Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 209 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka bagietki, oliwy z oliwek, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Jak gotować: Sigarillas (skrzydlata fasola), patani (Lima bean) i squash w mleku kokosowym, Dip Z Fasoli Lima, oraz Layered Lima Bean Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę zmiękczyć w gotującej się wodzie przez około 2 minuty. W innej patelni, rozgrzać olej, czerwona papryka, rozmaryn, i czosnek na średnim ogniu, aż rozmaryn zaczyna skwierczeć. Wyłącz ogrzewanie.
Fasolę dobrze odsączyć, dodać do patelni i pozostawić do namoczenia w oleju przez 30 minut.
Usuń liście rozmarynu z łodygi; wyrzuć łodygę i 1 czerwoną paprykę. W blenderze lub robocie, puree fasolę, olej, czosnek, liście rozmarynu, sok z cytryny i pozostałą czerwoną paprykę.
Dodać sól i czarny pieprz.
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i podawać z crostini.
Pokrój bagietkę na 1-calowe plastry.
Skropić oliwą z oliwek, solą i czarnym pieprzem do smaku.
Piec w piekarniku 191°, aż chrupiące i po prostu rumiane.