Likier Pomarańczowy Budyń Ryżowy
Likier pomarańczowy budyń ryżowy jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ścinanych migdałów, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Pudding Ryżowy Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Żurawinową, Budyń ryżowy miodowo-pomarańczowy dla dwojga, oraz Pudding ryżowy morelowo-pomarańczowy.
Instrukcje
Połączyć mleko, ryż Arborio, cukier i sól w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Umieść jajko w średniej misce. Stopniowo wymieszać około jednej czwartej gorącej mieszaniny ryżu do mieszaniny jaj; powrót mieszaniny jaj na patelnię, stale mieszając. Dusić, odkryte, 20 minut lub aż mieszanina jest gęsta i ryż jest miękka, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z ognia; dodać likier, masło i wanilię, mieszając, aż masło się rozpuści.
Orzechy połączyć w małej misce; orzechy posypać równomiernie budyniem.