Likier Pomarańczowy Budyń Ryżowy

Likier Pomarańczowy Budyń Ryżowy
Likier pomarańczowy budyń ryżowy jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ścinanych migdałów, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Pudding Ryżowy Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Żurawinową, Budyń ryżowy miodowo-pomarańczowy dla dwojga, oraz Pudding ryżowy morelowo-pomarańczowy.

Instrukcje

1
Połączyć mleko, ryż Arborio, cukier i sól w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż ArborrioRyż Arborrio
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Umieść jajko w średniej misce. Stopniowo wymieszać około jednej czwartej gorącej mieszaniny ryżu do mieszaniny jaj; powrót mieszaniny jaj na patelnię, stale mieszając. Dusić, odkryte, 20 minut lub aż mieszanina jest gęsta i ryż jest miękka, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wyjąć z ognia; dodać likier, masło i wanilię, mieszając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4
Orzechy połączyć w małej misce; orzechy posypać równomiernie budyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn