Liguryjski Gulasz Rybny

Liguryjski Gulasz Rybny
Liguryjski gulasz rybny wymaga ok. 1 godzina i 17 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 734 kalorie, 9g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Dobrze sprawdza się jako zupa w rozsądnej cenie. Jeśli masz wino, rustykalny chleb, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 71 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Buridda Liguryjska (Włoski Gulasz Rybny), Liguryjski Gulasz Z Owoców Morza, oraz Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do gulaszu: w 6-kwartowym, ciężkim dnie garnku lub holenderskim piekarniku podgrzać 1/3 szklanki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
GulaszGulasz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj marchewkę, cebulę i czosnek. Doprawić solą i gotować, często mieszając, aż warzywa zaczną mięknąć, około 5 do 8 minut. Podkręć temperaturę do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
3
Dodaj wino i zeskrobać brązowe kawałki, które przylegają do dna patelni z drewnianą łyżką. Gotować, aż większość płynu odparuje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
4
Dodać pomidory, wodę i płatki czerwonej papryki. Zmniejszyć ogień i doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Przykryć i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 18 do 20 protokół. Przyprawiamy rybę solą i dodajemy do gulaszu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez, o 5 do 8 protokół. W razie potrzeby przyprawiamy gulasz solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
WodaWoda
RybyRyby
SólSól
GulaszGulasz
5
Dla Crostini: umieść stojak piekarnika w środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec do jasnego złota, o 12 protokół. Ostudzić przez 2 minuty. Ciepłe grzanki pocierać pokrojoną stroną czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Gulasz wymieszać z miseczkami i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
9
Skropić oliwą z oliwek i posypać kilka płatków czerwonej papryki na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
10
Podawać z crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 17 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn