Leśny talerz pasty i pasztetów z pokrojoną bagietką

Leśny talerz pasty i pasztetów z pokrojoną bagietką
Leśna Pasta i talerz pasztetów z pokrojoną bagietką mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.16 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, sherry, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pokrojona Bagietka Z Masłem, Rzodkiewką I Solą Morską, Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois, oraz Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię na umiarkowanym ogniu. Grzyby drobno posiekać w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać olej i masło na patelni, następnie dodać szalotki i kawałki grzybów. Pieczarki doprawiamy mielonym tymiankiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tymianek MielonyTymianek Mielony
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Saute szalotki i posiekane grzyby, aż grzyby są głęboko brązowe i miękkie, o 6 protokół. Patelnia Deglaze z Sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przenieść rozprzestrzeniania grzybów do małej miski lub innego naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieść danie z grzybów na półmisku obok kupionego w sklepie pasztetu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
6
Udekoruj tacę pokrojoną bagietką, korniszonami, kaparami i posypką posiekanej natki pietruszki. Ciesz się bułką z pasztetem z pieczarek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KorniszonyKorniszony
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
BagietkaBagietka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 najlepszych 100 win entuzjastów wina 2014Szata bladożółta z zielonymi refleksami.Aromat: dominacja Sauvignon Blanc ujawnia intensywne smaki białych kwiatów, cytrusów ibiałe owoce. Podczas gdy w ustach Semillon przynosi okrągłość, objętość i bogactwo zprzyjemne nuty owoców cytrusowych. Dobra żywotność prowadzi do wielkiego finału.
TrudnośćNormalny
Gotowe W11 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn