Leśny talerz pasty i pasztetów z pokrojoną bagietką
Leśna Pasta i talerz pasztetów z pokrojoną bagietką mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.16 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, sherry, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pokrojona Bagietka Z Masłem, Rzodkiewką I Solą Morską, Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois, oraz Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois.
Instrukcje
1
Rozgrzać patelnię na umiarkowanym ogniu. Grzyby drobno posiekać w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać olej i masło na patelni, następnie dodać szalotki i kawałki grzybów. Pieczarki doprawiamy mielonym tymiankiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tymianek Mielony
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Saute szalotki i posiekane grzyby, aż grzyby są głęboko brązowe i miękkie, o 6 protokół. Patelnia Deglaze z Sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Przenieść rozprzestrzeniania grzybów do małej miski lub innego naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieść danie z grzybów na półmisku obok kupionego w sklepie pasztetu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
6
Udekoruj tacę pokrojoną bagietką, korniszonami, kaparami i posypką posiekanej natki pietruszki. Ciesz się bułką z pasztetem z pieczarek.
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 najlepszych 100 win entuzjastów wina 2014Szata bladożółta z zielonymi refleksami.Aromat: dominacja Sauvignon Blanc ujawnia intensywne smaki białych kwiatów, cytrusów ibiałe owoce. Podczas gdy w ustach Semillon przynosi okrągłość, objętość i bogactwo zprzyjemne nuty owoców cytrusowych. Dobra żywotność prowadzi do wielkiego finału.