Lewe Skrzydła
Lewe skrzydła to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz brązowy cukier, pieprz, pasta pomidorowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lewe Skrzydła, Nie mogę zostać sam z tym, Karczochowy placku., oraz Lewy Hak.
Instrukcje
Światło 1 strona grilla, ogrzewanie do 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła.
Połącz pierwsze 2 składniki i 1 łyżeczkę. sól.
Odciąć końcówki skrzydełek kurczaka i wyrzucić; przeciąć skrzydła na pół w stawie. Wrzuć skrzydła z olejem.
Kurczaka posypać mieszanką pieprzu i wrzucić.
Ułóż skrzydła nad nieoświetloną stroną grilla i grilluj, przykryte pokrywą grilla, 18 do 20 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
W międzyczasie roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę i czosnek, i smażyć 5 minut lub do miękkości. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać ocet, kolejne 5 składników, a pozostałe 1 łyżeczka. sól. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 do 12 minut lub do bąbelków.
Przenieść skrzydła do czystej miski; dodać połowę mieszaniny masła, rezerwując pozostałą mieszaninę. Wrzucić skrzydła delikatnie płaszcz.
Umieść skrzydła na oświetlonej stronie grilla. Grill, pokryte pokrywą grilla, 10 minut lub aż zbrązowieje, obracając od czasu do czasu. Wrzucić skrzydła z zastrzeżonej mieszaniny masła.
Podawać z sosem z sera pleśniowego.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje ulubione skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.