Levi ' s Homecoming Lamb

Levi ' s Homecoming Lamb
Levi ' s Homecoming Lamb może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 2259 kalorii, 73g białka, oraz 109G tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 43 minuty. Jeśli masz jagody ziela angielskiego, oliwę z oliwek, chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jagody ziela angielskiego, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Karmelowo-Brzoskwiniowe Do Góry Nogami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Levi ' s Homecoming Lamb, Homecoming Punch, oraz Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem).

Instrukcje

1
Do pasty: Funt zielonej cebuli, chile, liście mięty, ziele angielskie, liście tymianku, sok z limonki, oliwa z oliwek, sól i pieprz w moździerzu i tłuczkiem, mieląc je tak mocno, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Zielona CebulaZielona Cebula
TymianekTymianek
MiętaMięta
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PieprzPieprz
Papryka ChiliPapryka Chili
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Dla jagnięciny: umyj grudki jagnięce i osusz je papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Wymieszaj pastę przyprawową z jagnięciną w misce, używając rąk, aby dobrze ją pokryć. Przykryj miskę i pozostaw mięso na co najmniej 1 godzinę lub na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PrzyprawowaPasta Przyprawowa
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Rozgrzać olej w średniej wielkości rondlu z grubym dnem. Po podgrzaniu dodać jagnięcinę. Natychmiast przykryj patelnię pokrywką i zmniejsz temperaturę do średniej. Gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
5
W misce, w której marynowano jagnięcinę, zawirować wodą i dodać płyn do patelni. Przykryć jeszcze raz i gotować przez kolejne 5 minut. W małej misce, połączyć stout i brązowy cukier. Teraz zdejmij pokrywkę, dodaj mocną mieszaninę i doprowadz wszystko do wrzenia. Natychmiast zmniejszyć ogień do niskiego, i gotować przez około 8 minut, lub aż jagnięcina jest gotowane przez. Soki do gotowania powinny odparować, pozostawiając piękny, ciemny i błyszczący gulasz o gorzkim, gorącym i słodkim smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
StoutStout
WodaWoda
JagnięcinaJagnięcina
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
PatelniaPatelnia
6
Udekoruj danie świeżymi gałązkami mięty i podawaj z ryżem i groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
GrochGroch
RyżRyż
7
Aby ryż i groszek: najpierw włamać się do kokosa. Wybierz jedno z 3 oczu, które najprawdopodobniej będziesz w stanie nakłuć. Cook ' s Note: zobaczysz je na jednym końcu. Tylko jeden zadziała.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
GrochGroch
RyżRyż
8
Spróbuj przebić oko silnym, ostrym nożem. Jeśli dziura nie daje, spróbuj innych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
9
Wylać wodę kokosową przez oko i odstawić do małej miseczki. Rozwal kokosa i, za pomocą małego, ostrego noża, wyjmij miąższ kokosa z muszli. Cook ' s Note: robienie tego na zewnątrz z jakimś betonem jest dobrym pomysłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda KokosowaWoda Kokosowa
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
10
Kokos zetrzyj na tarce do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
11
Na strzępy wlać 2 3/4 szklanki wody i wymieszać. Odcedzić miąższ kokosa z wody w garści i wycisnąć wszystkie jego soki na misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
12
Wyciśnięte grudki startego kokosa przekładamy na sito, wodę kokosową przekładamy do rondla, a wyciśnięty kokosowy przewracamy z powrotem do miski. Przykryj wiórki kokosowe pozostałą czystą wodą i jeszcze raz podnieś miąższ kokosa z wody w garści i wyciśnij wszystkie jego soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos OsuszonyKokos Osuszony
Woda KokosowaWoda Kokosowa
KokosKokos
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
13
Przełożyć przygotowaną wodę kokosową do rondla i wyrzucić wyciśnięty miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda KokosowaWoda Kokosowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
W razie potrzeby włącz świeżą wodę kokosową do rondla na tym etapie. Następnie dodaj czarną fasolę, cebulę, chile, zieloną cebulę, czosnek, jagody ziela angielskiego, tymianek, masło i dostosuj przyprawy solą i czarnym pieprzem. Doprowadzić wszystko do wrzenia, przykryć, a następnie zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Woda KokosowaWoda Kokosowa
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Czarna FasolaCzarna Fasola
Zielona CebulaZielona Cebula
PrzyprawyPrzyprawy
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
15
W międzyczasie opłucz ryż pod zimną bieżącą wodą, aż woda będzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
16
Odcedzić ryż, a następnie dodać ryż do rondla z przygotowaną wodą kokosową lub bazy w rondlu. Może być konieczne dodanie dodatkowej wody, aby doprowadzić płyn około 1 cala powyżej poziomu ryżu. Przyprawić płyn do gotowania solą i czarnym pieprzem, doprowadzić do wrzenia, a następnie natychmiast przykryć ryż. Zmniejsz temperaturę do najniższego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut. Nie mieszaj i nie zaglądaj do środka!
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda KokosowaWoda Kokosowa
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
WodaWoda
BazaBaza
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
17
Gdy ryż będzie miękki, wyłowić chile, zieloną cebulę i gałązki tymianku, puch ryżu widelcem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Zielona CebulaZielona Cebula
Papryka ChiliPapryka Chili
RybyRyby
RyżRyż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 43 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia69
Magazyn