Levi ' s Homecoming Lamb może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 2259 kalorii, 73g białka, oraz 109G tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 43 minuty. Jeśli masz jagody ziela angielskiego, oliwę z oliwek, chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jagody ziela angielskiego, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Karmelowo-Brzoskwiniowe Do Góry Nogami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Levi ' s Homecoming Lamb, Homecoming Punch, oraz Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem).
Instrukcje
1
Do pasty: Funt zielonej cebuli, chile, liście mięty, ziele angielskie, liście tymianku, sok z limonki, oliwa z oliwek, sól i pieprz w moździerzu i tłuczkiem, mieląc je tak mocno, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Angielskie
Zielona Cebula
Tymianek
Mięta
Sok Z Limonki
Oliwa Z Oliwek
Pieprz
Papryka Chili
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
2
Dla jagnięciny: umyj grudki jagnięce i osusz je papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
Wymieszaj pastę przyprawową z jagnięciną w misce, używając rąk, aby dobrze ją pokryć. Przykryj miskę i pozostaw mięso na co najmniej 1 godzinę lub na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Przyprawowa
Jagnięcina
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Rozgrzać olej w średniej wielkości rondlu z grubym dnem. Po podgrzaniu dodać jagnięcinę. Natychmiast przykryj patelnię pokrywką i zmniejsz temperaturę do średniej. Gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
5
W misce, w której marynowano jagnięcinę, zawirować wodą i dodać płyn do patelni. Przykryć jeszcze raz i gotować przez kolejne 5 minut. W małej misce, połączyć stout i brązowy cukier. Teraz zdejmij pokrywkę, dodaj mocną mieszaninę i doprowadz wszystko do wrzenia. Natychmiast zmniejszyć ogień do niskiego, i gotować przez około 8 minut, lub aż jagnięcina jest gotowane przez. Soki do gotowania powinny odparować, pozostawiając piękny, ciemny i błyszczący gulasz o gorzkim, gorącym i słodkim smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Stout
Woda
Jagnięcina
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Patelnia
6
Udekoruj danie świeżymi gałązkami mięty i podawaj z ryżem i groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mięta
Groch
Ryż
7
Aby ryż i groszek: najpierw włamać się do kokosa. Wybierz jedno z 3 oczu, które najprawdopodobniej będziesz w stanie nakłuć. Cook ' s Note: zobaczysz je na jednym końcu. Tylko jeden zadziała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Groch
Ryż
8
Spróbuj przebić oko silnym, ostrym nożem. Jeśli dziura nie daje, spróbuj innych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
9
Wylać wodę kokosową przez oko i odstawić do małej miseczki. Rozwal kokosa i, za pomocą małego, ostrego noża, wyjmij miąższ kokosa z muszli. Cook ' s Note: robienie tego na zewnątrz z jakimś betonem jest dobrym pomysłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa
Kokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Cukierki Peachie-o
10
Kokos zetrzyj na tarce do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Na strzępy wlać 2 3/4 szklanki wody i wymieszać. Odcedzić miąższ kokosa z wody w garści i wycisnąć wszystkie jego soki na misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
Wyciśnięte grudki startego kokosa przekładamy na sito, wodę kokosową przekładamy do rondla, a wyciśnięty kokosowy przewracamy z powrotem do miski. Przykryj wiórki kokosowe pozostałą czystą wodą i jeszcze raz podnieś miąższ kokosa z wody w garści i wyciśnij wszystkie jego soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos Osuszony
Woda Kokosowa
Kokos
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Sito
Cukierki Peachie-o
13
Przełożyć przygotowaną wodę kokosową do rondla i wyrzucić wyciśnięty miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
14
W razie potrzeby włącz świeżą wodę kokosową do rondla na tym etapie. Następnie dodaj czarną fasolę, cebulę, chile, zieloną cebulę, czosnek, jagody ziela angielskiego, tymianek, masło i dostosuj przyprawy solą i czarnym pieprzem. Doprowadzić wszystko do wrzenia, przykryć, a następnie zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Angielskie
Woda Kokosowa
Pieprz Czarny
Czarna Fasola
Zielona Cebula
Przyprawy
Masło
Czosnek
Papryka Chili
Cebula
Tymianek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
15
W międzyczasie opłucz ryż pod zimną bieżącą wodą, aż woda będzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
16
Odcedzić ryż, a następnie dodać ryż do rondla z przygotowaną wodą kokosową lub bazy w rondlu. Może być konieczne dodanie dodatkowej wody, aby doprowadzić płyn około 1 cala powyżej poziomu ryżu. Przyprawić płyn do gotowania solą i czarnym pieprzem, doprowadzić do wrzenia, a następnie natychmiast przykryć ryż. Zmniejsz temperaturę do najniższego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut. Nie mieszaj i nie zaglądaj do środka!
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa
Pieprz Czarny
Woda
Baza
Ryż
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
17
Gdy ryż będzie miękki, wyłowić chile, zieloną cebulę i gałązki tymianku, puch ryżu widelcem i podawać natychmiast.