Levee Camp Griddle Cakes

Levee Camp Griddle Cakes
Levee Camp Griddle Cakes to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz syrop klonowy, sól, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Placki Na Patelni, Ciasta Kokosowe Na Patelni, oraz Placki Kukurydziane Na Patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć mąkę kukurydzianą i następne 4 składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
2
Połącz maślankę, śmietanę i jajko; dodaj do suchych składników, mieszając tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
JajkoJajko
3
Na rozgrzaną, lekko nasmarowaną patelnię wlać około 3 łyżek ciasta do każdego ciasta. Gotować naleśniki 3 minut lub aż szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają gotowane; włączyć i gotować 2 protokół. (Ciasta powinny być złotobrązowe.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać z miodem lub syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
MiódMiód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn