Letnie Warzywne Frittata
Letnie warzywne Frittata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka pieprzu, szalotki, kwiaty cukinii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Letnie Warzywne Frittata, Letnie Warzywne Frittata, oraz Frittata na koniec lata.
Instrukcje
W misce ubić jajka, Bazyl, natkę pietruszki, sól i pieprz.
Gotować prosciutto w oleju w 12-calowej żaroodpornej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż krawędzie zaczną chrupać, o 2 protokół.
Dodać cukinię i chard i gotować, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa są po prostu miękkie, o 8 protokół.
Dodaj szalotki i kwiaty cukinii i gotować, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż tylko zwiędły, 1 do 2 protokół.
Wlać mieszaninę jaj na patelni i gotować, podnosząc gotowane jajko wokół krawędzi za pomocą szpatułki, aby jak najwięcej surowego jajka, jak to możliwe, przepływ pod spodem, aż krawędź jest ustawiona, o 2 protokół (góra i środek nadal będzie bardzo luźne).
Ser posypać równomiernie wierzchem.
Broil frittata o 6 cali od ciepła do zestawu, lekko dmuchany, i złoty, 2 do 2 1/2 protokół.
Ostudzić frittata 5 minut, a następnie poluzować krawędź czystą szpatułką i wsunąć na duży talerz.
* Dostępne na wielu rynkach rolnych i rynkach produktów specjalnych.