Letnie warzywa grillowane i marynowane
Grillowane i marynowane letnie warzywa zajmuje ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. 7 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Mieszanka ząbków czosnku, bakłażanów, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 93%. Spróbuj Marynowane Letnie Warzywa, Letnie Marynowane Warzywa, oraz Zjedz za 8 dolców: Spaghetti all ' Aglio e Olio z marynowanymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij składniki dressingu i trochę przypraw w dużej misce.
Podgrzej patelnię. Poczernić paprykę ze wszystkich stron. Umieścić w misce i przykryć talerzem, aż ostygnie w dotyku.
Pozostałe warzywa rozłożyć na patelni, bez olejowania, aż do zwęglenia z każdej strony i zmiękczenia. Jak gotować wrzucić je prosto do dressingu, oddzielając cebulę na pierścienie. Paprykę obrać, sok odstawić do miski, obrać i pokroić w paski. Wrzucić z resztą warzyw, następnie przecedzić sok. Pozostawić wszystko do ostygnięcia, a następnie doprawić. Sałatkę można przechowywać w lodówce przez 2 dni, ale wyjąć ją na kilka godzin przed podaniem. Następnie przemieszać natkę pietruszki i czosnek.