Letnie warzywa grillowane i marynowane

Letnie warzywa grillowane i marynowane
Grillowane i marynowane letnie warzywa zajmuje ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. 7 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Mieszanka ząbków czosnku, bakłażanów, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 93%. Spróbuj Marynowane Letnie Warzywa, Letnie Marynowane Warzywa, oraz Zjedz za 8 dolców: Spaghetti all ' Aglio e Olio z marynowanymi warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij składniki dressingu i trochę przypraw w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Podgrzej patelnię. Poczernić paprykę ze wszystkich stron. Umieścić w misce i przykryć talerzem, aż ostygnie w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Pozostałe warzywa rozłożyć na patelni, bez olejowania, aż do zwęglenia z każdej strony i zmiękczenia. Jak gotować wrzucić je prosto do dressingu, oddzielając cebulę na pierścienie. Paprykę obrać, sok odstawić do miski, obrać i pokroić w paski. Wrzucić z resztą warzyw, następnie przecedzić sok. Pozostawić wszystko do ostygnięcia, a następnie doprawić. Sałatkę można przechowywać w lodówce przez 2 dni, ale wyjąć ją na kilka godzin przed podaniem. Następnie przemieszać natkę pietruszki i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia83
Magazyn