Letnie warzywa grillowane i marynowane

Letnie warzywa grillowane i marynowane
Grillowane i marynowane letnie warzywa zajmuje ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. 7 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Mieszanka ząbków czosnku, bakłażanów, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 93%. Spróbuj Marynowane Letnie Warzywa, Letnie Marynowane Warzywa, oraz Zjedz za 8 dolców: Spaghetti all ' Aglio e Olio z marynowanymi warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij składniki dressingu i trochę przypraw w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podgrzej patelnię. Poczernić paprykę ze wszystkich stron. Umieścić w misce i przykryć talerzem, aż ostygnie w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Pozostałe warzywa rozłożyć na patelni, bez olejowania, aż do zwęglenia z każdej strony i zmiękczenia. Jak gotować wrzucić je prosto do dressingu, oddzielając cebulę na pierścienie. Paprykę obrać, sok odstawić do miski, obrać i pokroić w paski. Wrzucić z resztą warzyw, następnie przecedzić sok. Pozostawić wszystko do ostygnięcia, a następnie doprawić. Sałatkę można przechowywać w lodówce przez 2 dni, ale wyjąć ją na kilka godzin przed podaniem. Następnie przemieszać natkę pietruszki i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia83
Magazyn