Letnie Tofu i makaron kukurydziany

Letnie Tofu i makaron kukurydziany
Letnie Tofu i makaron kukurydziany może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 312 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz musztardę, sól koszerna, makaron farfalle ze szpinakiem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Summer CORN & Scallop Pasta, Letnie makarony z kukurydzy i boczku, oraz Letni makaron z krewetkami i słodką kukurydzą Carbonara.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać makaron i gotować przez 13 do 15 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu i wymieszać z tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Wymieszać z miodem i musztardą Dijon. Doprawić suchą musztardą, 1 łyżeczką przyprawy Old Bay®, koszerną solą i pieprzem. Gotować i mieszać, aż tofu jest dokładnie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Mieszamy kukurydzę do rondla. Doprawić pozostałą przyprawą Old Bay® i odżywczymi drożdżami. Gotować do ogrzania. Pozostawić do ostygnięcia około 5 minut przed podaniem na ugotowany makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdże OdżywczeDrożdże Odżywcze
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn