Letnie Tagliatelle Jamiego Olivera z pietruszką i orzeszkami piniowymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj letniego Tagliatelle Jamiego Olivera z pietruszką i orzeszkami pinii. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 732 kalorie. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 367 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, pietruszki z płaskim liściem, sera pecorinio i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe z dwoma orzechami Jamie Oliver, Izraelski Kuskus z orzeszkami piniowymi i pietruszką, oraz Marchew z orzeszkami piniowymi, rodzynkami i pietruszką.
Instrukcje
W średniej misce zmiażdżyć połowę orzeszków piniowych na pastę.
Dodaj pozostałe orzeszki piniowe w całości, wraz ze skórką z cytryny, pietruszką, oliwą z oliwek i serami.
Dodaj sok z cytryny do smaku, dążąc do smaku tarter-than-you ' d think (cytryna będzie wyciszony po zmieszaniu z makaronem).
Tymczasem przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować makaron do al dente, zastrzegając co najmniej filiżankę wody do gotowania przed odsączeniem.
Powrót makaron do garnka i zeskrobać sos do garnka.
Dodaj w plusk makaronu gotowania wody i wrzucić makaron dobrze szczypcami do płaszcz je w sosie. Staraj się uzyskać luksusową konsystencję bardziej wilgotną niż myślisz; może być potrzebna filiżanka wody do gotowania. Doprawić do smaku solą i pieprzem jeszcze w garnku.
Makaron podzielić na 4 talerze i na wierzch wyłożyć całą natkę pietruszki.