Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj letnich sałatek z indyka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać jagody, musztarda dijon, wiosenne sałatki mix zieleni, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dwie letnie sałatki, Na letnie sałatki i jęczmień z warzywami, oraz Letnie sałatki z mandarynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę i sól połączyć w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Umieść jajko w oddzielnej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Połącz orzechy włoskie i rozmaryn w innej płytkiej misce. Indyka zalać mieszanką mąki, następnie zanurzyć w jajku i zalać mieszanką orzecha włoskiego.