Letnie rzodkiewki z Chèvre, Nori i solą wędzoną

Letnia rzodkiewka z Chèvre, Nori i wędzoną solą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 4. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z żywności i wina wymaga oliwy z oliwek, musztardy dijon, oleju roślinnego i soli morskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wióry z korzenia lotosu z opiekaną solą Nori-sezam, Pokrojona Bagietka Z Masłem, Rzodkiewką I Solą Morską, oraz Rzodkiewka ze słodkim masłem i Szczypiorkowo-szałwiową solą.
Instrukcje
Przyciąć zieleninę z połowy rzodkiewek i zarezerwować na inne użycie. Używając mandoliny, pokrój przycięte rzodkiewki o grubości 1/8 cala.
Umieść plastry rzodkiewki w średniej misce z lodowatą wodą i przechowywać w lodówce, aż zwinięte, około 2 godzin.
W małej misce wymieszaj kozi ser z nori i oliwą z oliwek. W innej małej misce, ubić ocet i musztardę z olejem roślinnym.
Łyżka skąpą łyżkę sosu musztardowego na każdym talerzu i dolać mieszaninę sera koziego na opatrunku.
Odcedzić pokrojone rzodkiewki i osuszyć papierowymi ręcznikami. Na każdym talerzu ułóż całą i pokrojoną rzodkiewkę, posyp wędzoną solą i podawaj.