Letnie Rolki
Letnie bułeczki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 268 kalorii, 32G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka białek, papryka, kiełki fasoli mung i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Letnie Rolki, Letnie Rolki, oraz Letnie Rolki.
Instrukcje
Makaron gotować w osolonej wodzie przez 3 minuty; odcedzić; odstawić.
W misce połącz indyka, białka jaj, szalotki, grzyby, sos rybny, sos ostrygowy, cukier i czarny pieprz.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; gotować mieszaninę indyka, mieszając, aż do wyschnięcia i kruchy, o 7 protokół.
Zdjąć z ognia. Mięso przesunąć na jedną stronę; na patelni umieścić paski pieprzu. Napełnij miskę ciepłą wodą. Namoczyć 1 kawałek papieru ryżowego, aż będzie giętki, ale nie całkowicie miękki, 10 do 15 sekund.
Leżeć płasko na desce do krojenia.
Umieść 2 paski papryki w owijce 2 cale od dołu. Na wierzchu pasków warstwa 1/2 szklanki mieszanki indyka, 1/8 fasoli mung, 1/8 makaronu i 1/8 pasków pieprzu, tworząc stos w kształcie kłody. Złóż dolną krawędź owijki w górę i boki przed wypełnieniem.
Zwiń do górnej krawędzi. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.