Letnie Roladki z indyka, boczku i awokado
Bułeczki z indykiem, boczkiem i awokado to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz awokado, indyka z piersi indyka, zwykłą bazylią i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Letnie Roladki z krewetkami i awokado, Letnie Roladki Z Indyka Z Sosem Orzechowym Cilantro, oraz Tajskie Bułeczki Z Awokado Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zanurz papier ryżowy w ciepłej wodzie na kilka sekund-aż będzie giętki.
Połóż na talerzu i odstawić na 10 do 15 sekund, aby woda wsiąkła.
Warstwa 1/6 nadzień na dolnej trzeciej części owijki, zaczynając od sałaty.
Podnieś wypełnioną krawędź do góry i nad wypełnieniami i trzymaj ją od siebie, chowając wypełnienia mocno, ale delikatnie i składając po bokach. (Pomaga rozciąganie owijki podczas toczenia.) Powtórzyć z pozostałymi składnikami.