Letnie pomidory, Mozzarella i bazylia Panini z syropem balsamicznym

Letnie pomidory, Mozzarella i bazylia Panini z syropem balsamicznym to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz kubański chleb, liście bazylii, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidor, Mozzarella i bazylia Panini, Mozzarella, szynka i bazylia Panini, oraz Mozzarella, szynka i bazylia Panini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić ocet balsamiczny do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu; gotować, aż zmniejszy się do 3 łyżek stołowych (około 8 minut).
Podczas gdy ocet zmniejsza, pędzlem wyciąć bok górnej połowy chleba z olejem. Wierzch równomiernie z bazylią, serem i pomidorami.
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Pędzlem wyciąć stronę dolnej połowy chleba z obniżonym octem; umieścić na kanapce. Odwróć kanapkę.
Rozgrzej dużą patelnię grillową na średnim ogniu. Zalać patelnię sprayem do gotowania.
Dodaj kanapkę do patelni.
Umieść żeliwną lub ciężką patelnię na kanapce i delikatnie naciśnij, aby spłaszczyć. Pozostawić patelnię na; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż ser topi się i chleb jest tosty.
Kanapkę pokroić na 4 równe kawałki.