Letnie Pikantne Ciasta Ręczne

Letnie Pikantne Ciasta Ręczne
Ten przepis służy 9. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mielony pieprz, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 502 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantne pasztety z marchwi, porów i koziego sera, Placki z szynką i groszkiem, oraz Cherry Hand Pie.

Instrukcje

1
Otwórz opakowania ciasta francuskiego, połóż na nich lekko zwilżony ręcznik, aby nie wyschły, i pozwól im rozmrozić podczas przygotowywania nadzienia; około 30 minut.W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 400ºF i umieść silikonową matę do pieczenia lub kawałek papieru pergaminowego na wierzchu pieczenia sheet.In duża miska, wrzucić razem pokrojone szalotki, brzoskwinie, pomidory, kukurydza, orzeszki piniowe (jeśli jest używany) i skrobia kukurydziana, jest delikatny, aby nie rozgnieść owoce. Gdy wszystko jest równomiernie pokryte skrobią, skropić octem balsamicznym i oliwą z oliwek, a następnie wszystkie świeże zioła i przyprawy. Dobrze wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić najnowsze dodatki, posmakować soli i w razie potrzeby wymieszać więcej. Wreszcie, mieszać w wegańskiej sera.Po rozmrożeniu ciasta, pracować z jednym arkuszem na raz na lekko posypanej mąką powierzchni i rozwałkować ją do grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Ser WegańskiSer Wegański
świeże Ziołaświeże Zioła
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
SkrobiaSkrobia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wytnij prostokąt na 9 równych kwadratów i przenieś je na przygotowaną blachę do pieczenia, rozstaw je równomiernie z co najmniej 1/2-calowym pomieszczeniem oddechowym między kawałkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Drugi arkusz ciasta rozwałkować w ten sam sposób i jeszcze raz pokroić na 9 kwadratów.Łyżka 1/4 do 1/3 szklanki nadzienia do środka każdego kwadratu ciasta spoczywającego na blasze do pieczenia, umieszczając go lekko w kierunku środka. Poprowadź lekko zwilżony palec na całym obwodzie ciasta; jest to "klej", który uszczelni razem górę i dół.Weź drugi kwadrat ciasta, rozciągając go lekko, jeśli to konieczne, aby pokryć nadzienie, i mocno dociśnij wokół krawędzi. Użyj widelca, aby zacisnąć całą drogę i przyciąć nadmiar w razie potrzeby. Użyj bardzo ostrego noża, aby wyciąć dwa lub trzy otwory wentylacyjne w górnej części każdego ciasta. Powtórz z wszystkimi pozostałymi kwadratami, aż każde ciasto będzie miało bezpieczną skórkę górną i dolną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Piec przez 14 do 18 minut, aż puffed i złocisty brązowy na całym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Ostudzić na blasze do pieczenia przez co najmniej 10 minut przed kopania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia6
Magazyn