Letnie Pappardelle z pomidorami, rukolą i parmezanem
Letnie Pappardelle z pomidorami, rukolą i parmezanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz ExtraVirgin oliwę z oliwek, bekon, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pappardelle z letnim dyni i Pesto rukola-orzech, Pappardelle z rukolą i Prosciutto, oraz Pappardelle z pieczoną dynią zimową, rukolą i orzeszkami pinii.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić; utrzymać ciepło.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pieprz i czosnek na patelni; gotować 1 minutę lub aż czosnek jest pachnący.
Dodać pomidory; gotować 45 sekund lub tylko do podgrzania, delikatnie mieszając.
Wyjąć patelnię z ognia; wymieszać sok z cytryny i sól.
Połącz gorący makaron, rukolę i ciepłą mieszaninę pomidorów w dużej misce, podrzucając do płaszcza. Top z serem i boczkiem.