Letnie Owocowe Mini Placki Lodowe
Ten przepis służy 12. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz nektarynkę, maliny, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Krem Mini Brownie placki owocowe z serem migdałowym, Mini Placki Owocowe, oraz Mini Placki Owocowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pracując z jednym krążkiem ciasta na raz (Inne trzymaj schłodzone), naciśnij dyski równomiernie, aż będą cienkie (około 1/8 cala.) na dole, w górę boków, a zwłaszcza w rogach 6 (4 1/2-in.) patelnie do serników z wyjmowanymi bokami. Wykończ krawędzie nawet z felgami i denkami na całym widelcu. Chill 30 minutes. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 37
Piec ciasto na dolnej półce piekarnika na złoty kolor, 20 do 25 protokół.
Niech ostygnie całkowicie.
Lody wymieszać z Cointreau i skórką, aż będą gładkie. Podzielić na schłodzone skorupy, ustawić na blasze do pieczenia i zamrozić co najmniej 3 godziny.
Ubić marmoladę z 2 łyżeczkami. wody, a następnie odcedzić. Mango pokroić w kostkę i cienko pokroić w plasterki śliwkę i nektarynę. Top każde ciasto z dowolnej kombinacji owoców, lub iść z tylko jednym. Za pomocą pędzla do ciast obficie smaruj polewy przesmarowaną marmoladą i podawaj natychmiast.
Niech placki zmiękczają przez 5 minut w temperaturze pokojowej, aby ułatwić krojenie.
Jeśli masz problemy z uwolnieniem ciasta z patelni, ustaw jeden po drugim nad miską z gorącą wodą na kilka minut, a następnie przesuń cienki nóż między krawędzią patelni a skórką. Powinno wyskoczyć.
Zrób do przodu: po całkowitym zamrożeniu ciasta przez etap 3, przechowują do 4 dni, podwójnie owinięte w folię. Top je tuż przed podaniem.