Letnie Ciasto Z Serem Jagodowym
Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka soku z cytryny, skrobia kukurydziana, serek śmietankowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowa Letnia Babeczka Z Serem Bez Pieczenia, Letnie Ciasto Jagodowe Z Miętą I Kozim Serem Belle Chevre C, oraz Letnia sałatka jagodowa z prażonymi orzechami włoskimi, kozim serem i pomarańczowym winegretem.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć połowę truskawek i sok z cytryny; mash jagody.
Dodać 1/3 szklanki plus 2 łyżki cukru; odstawić. W dużej misce, połączyć serek, skórka cytryny i pozostały cukier, aż będzie gładka.
W dużym rondlu połącz skrobię kukurydzianą i zarezerwowaną mieszaninę truskawek, aż do wymieszania. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. W razie potrzeby mieszać barwnik spożywczy. Lekko schłodzić.
Złóż jagody i pozostałe truskawki.
Rozłóż na mieszance z serem śmietankowym. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.