Letnie ciasta z łososia z cukinią koper włoski Slaw
Jeśli 1,84 zł za porcję spadnie Twój budżet, letnie ciasta z łososia z cukinią koper włoski Slaw może być spektakularny bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 537 kalorii, 6G białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sok z cytryny, szczypiorek, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Klonowy Bourbon glazurowany łosoś z jabłkowym koprem (i gratisy!), Hoisin łosoś z cukinią Slaw, oraz Łosoś Tostadas z cukinią-rzodkiewka Slaw.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać majonez, 1 łyżeczkę soku z cytryny, szczypiorek, musztardę, cayenne i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Wymieszać łososia, krakersy, 3/4 szklanki cukinii, i połowę mieszanki majonezu w innej misce.
Dodać koper włoski i pozostałe cukinia i sok z cytryny do mieszaniny majonezu w średniej misce i wrzucić do połączenia slaw.
Uformuj mieszaninę łososia na 2 (3-calowe) paszteciki.
Rozgrzać olej w małej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca, a następnie gotować ciasta łososia, ostrożnie obracając raz, aż złoty i łosoś jest po prostu gotowane przez, o 6 minut w sumie.