Letnie bułki Sary

Letnie bułki Sary
Sara 's Summer Rolls może być tylko hor d' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 4G tłuszczu i w sumie 145 kalorii. Za 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i podnieś mleko kokosowe, sos sojowy, korzeń imbiru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Czwartego Lipca. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Letnie Bułki, Letnie Bułki, oraz Letnie Bułki dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni połącz pierwsze dziewięć składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 8-10 minut lub do momentu, gdy kurczak przestanie być różowy. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
W dużym rondlu zagotuj 8 szklanek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
3
Dodaj kiełki fasoli, groszek i marchewkę; przykryj i gotuj przez 3-4 minuty lub tylko do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Odcedź i natychmiast umieść warzywa w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
5
Odcedź i osusz. Gotuj makaron ryżowy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
6
Namocz owijkę sajgonki w zimnej wodzie na 30 sekund; umieść na płaskiej powierzchni i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako DodatekOliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako Dodatek
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
7
Umieść 1 czubatą łyżkę kurczaka na środku opakowania; na wierzch niewielką 3 łyżkami mieszanki warzywnej. Na wierzch z makaronem i kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
8
Złóż oba końce nad nadzieniem; złóż jeden długi bok nad nadzieniem, a następnie mocno zwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Umieść szew stroną do dołu na talerzu. Powtarzam. Przykryj wilgotnymi ręcznikami papierowymi do momentu podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
10
Przetnij letnie bułki na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn