Letnia zupa z dyni i makaronu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj zupy z dyni i makaronu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wino, cebulę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron Z Dyni I Rozmarynem, Makaron Letni Z Dynią I Pieprzem, oraz Makaron gryczany z dyni, pomidorami i ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Dodaj squash; saut 2 protokół.
Dodać wino; gotować 1 minutę lub aż płyn prawie wyparuje.
Dodać bulion i wodę; doprowadzić do wrzenia.
Dodać makaron; gotować 10 minut lub do makaronu jest gotowy. Wymieszaj sok, tymianek, sól i pieprz.