Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj letniej zupy owocowej. Przepis ten służy 6. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Będzie hitem w Twoim Czwarty Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, wodę, szybko gotującą się tapiokę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnia Zupa Owocowa, Lato-Zupa Owocowa, oraz Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza letnia kolacja z owocami podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połączyć cukier, tapiokę I 1-1 / 2 szklanki wody. Gotować na średnim ogniu przez 5-6 minut lub do zgęstnienia i klarowności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapioka
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z koncentratem soku pomarańczowego i pozostałą wodą do rozmrożenia koncentratu. Wymieszać truskawki, brzoskwinie i pomarańcze. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.