Letnia Zupa Kukurydziana

Letnia Zupa Kukurydziana
Letnia zupa kukurydziana może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 316 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, szczypiorek, ziemniaki w Kolorze rusztu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Letnia kukurydza i dorsz Chowder, Letnia Zupa Kukurydziana, oraz Summer Squash and Corn Chowder.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż będzie chrupiący, około 7 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wyjąć łyżką szczelinową na mały papierowy talerz wyłożony ręcznikiem i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Do tłuszczu z boczku dodajemy cebulę, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy do połączenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół. W międzyczasie umieść 1 szklankę kukurydzy i 1 szklankę mleka w blenderze i zmiksuj na gładką masę; odstaw na bok.Zwiększyć ogień do średniej wysokości, dodać purée z mleka kukurydzianego, pozostałe 2 szklanki kukurydzy i 2 szklanki mleka, ziemniaki, i odmierzone sól i pieprz. Wymieszać, aby połączyć, a następnie doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i nadal gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki są po prostu gotowane przez i zupa zgęstnieje lekko, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj śmietanę, wymieszaj, aby połączyć i wróć do gotowanego na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
5
Podawać ze szczypiorkiem i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn