Letnia Zupa Grochowa
Need a bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal Hor d ' oeuvre? Letnia zupa grochowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 169 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka szalotki, sól i pieprz, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Schłodzona letnia sałata, lubczyk i Grochówka, Zupa z wędzonej szynki z groszkiem i zielonym groszkiem, oraz Zupa Z Zielonego Groszku Z Estragonem I Kiełkami Grochu.
Instrukcje
Gotować szalotki na maśle: w średnim rondlu (2 1/2 do 3 kwarty) roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, aż zmiękną, ale nie rumiane, kilka minut.
Dodać bulion i gałązki mięty do szalotki, zwiększyć ogień i doprowadzić do wrzenia.
Dodać mrożony groszek, sól i pieprz do smaku. Powrót do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż groszek są po prostu miękkie, 3-5 minut.
Wyrzucić miętę i przecier zupę w blenderze, aż będzie całkowicie gładka.
Zmiksować w śmietanie. Smak i prawidłowe przyprawy.
Podgrzać na ciepło lub schłodzić na zimno.
Podawać udekorowane crème fraîche i paseczkami mięty.