Letnia Zupa Grochowa

Letnia Zupa Grochowa
Need a bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal Hor d ' oeuvre? Letnia zupa grochowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 169 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka szalotki, sól i pieprz, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Schłodzona letnia sałata, lubczyk i Grochówka, Zupa z wędzonej szynki z groszkiem i zielonym groszkiem, oraz Zupa Z Zielonego Groszku Z Estragonem I Kiełkami Grochu.

Instrukcje

1
Gotować szalotki na maśle: w średnim rondlu (2 1/2 do 3 kwarty) roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać szalotki i gotować, aż zmiękną, ale nie rumiane, kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1
Dodać bulion i gałązki mięty do szalotki, zwiększyć ogień i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2
Dodać mrożony groszek, sól i pieprz do smaku. Powrót do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż groszek są po prostu miękkie, 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Wyrzucić miętę i przecier zupę w blenderze, aż będzie całkowicie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Zmiksować w śmietanie. Smak i prawidłowe przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
5
Podgrzać na ciepło lub schłodzić na zimno.
6
Podawać udekorowane crème fraîche i paseczkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn