Letnia Tarta Warzywna

Letnia Tarta Warzywna
Jeśli $1.8 za porcję spada twój budżet, letnia tarta warzywna może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 524 kalorie, 13g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, lodowatą wodę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Letnia Tarta Warzywna Lovin' , Letnia Tarta Phyllo, oraz Letnia Tarta Jagodowa.

Instrukcje

1
Mąkę i sól wymieszać w procesorze. Za pomocą włączania / wyłączania, pokroić na maśle i skrócić, aż uformują się kawałki wielkości grochu. Podczas pracy maszyny dodaj wystarczającą ilość wody lodowej za pomocą łyżek stołowych, aby utworzyć wilgotne grudki. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w plastik; przechowywać w lodówce 1 godzinę. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce. Przed kontynuowaniem ciasto lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
WodaWoda
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 12-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
3
Przenieś na patelnię o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem. Trim zwis ciasta do 1 cala. Fold zwis w; Naciśnij, aby utworzyć podwójne grube boki. Dno ciasta przebić widelcem. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
4
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Upiec ciasto na złoty kolor, przekłuwając widelcem, jeśli tworzą się pęcherzyki, około 20 minut. Fajne 5 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Ubić ser, śmietanę, śmietanę, sól i cayenne w średniej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
SerSer
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodać jajka i trzepaczkę, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
4
Piec do momentu ustawienia nadzienia, około 20 minut. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Tymczasem olej ciepła w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj paprykę i koper włoski i smażyć, aż zacznie mięknąć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Koper WłoskiKoper Włoski
7
Dodaj cukinię, żółty squash, i kukurydza; smażyć, aż wszystkie warzywa będą miękkie, o 12 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Warzywa kopiec na wierzchu tarty i posypać bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Squash żółtySquash żółty
WarzywaWarzywa
CukiniaCukinia
BazyliaBazylia
KukurydzaKukurydza
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn