Letnia sałatka z pomidorów i porów
Letnia sałatka z pomidorów i porów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 277 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki pietruszki z płaskimi liśćmi, sól i pieprz, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Letnia Sałatka Pomidorowo-Melonowa, Letnia Sałatka Z Tuńczykiem I Pomidorami, oraz Blt: Sałatka Z Wołowiną, Porem I Pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować pory we wrzącej osolonej wodzie do miękkości, 10 do 12 protokół.
Pory odcedzić w durszlaku, odświeżyć pod zimną bieżącą wodą i osuszyć na papierowych ręcznikach.
W średniej misce, połączyć pomidory z olejem i octem i wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem i odstawić na 10 minut.
Przełożyć pory na talerz i łyżką pomidorów i vinaigrette na porach.
Podawać z natką pietruszki.