Zwęglona kukurydza, boczek i jagody Letnia sałatka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $3.98 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2532 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś uszy kukurydza, truskawki, ostra musztarda brązowa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Ze Zwęglonej Kukurydzy, Sałatka Ze Zwęglonej Kukurydzy, oraz Sałatka kukurydziana lub Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce sałatkowej warstwę liści rukoli, truskawek, jagód, zwęglonej kukurydzy, sera feta i szkliwione pecans.To przygotować dressing, umieścić oliwę z oliwek, ocet, musztardę, miód, sól i pieprz w słoiku mason. Zamknij pokrywką i wstrząsaj przez minutę lub do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz