Letnia sałatka z kopru włoskiego i grejpfruta Jennifer
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Letnia sałatka z kopru włoskiego i grejpfruta Jennifer może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać grejpfrut, koper włoski, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego i czerwonego grejpfruta, Sałatka z grejpfruta i kopru włoskiego, oraz Sałatka Ze Świeżych Ziół, Grejpfrutów I Kopru Włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść plastry grejpfruta i resztki soków w misce. Wymieszaj cebulę, koper włoski i serca palmowe, polewając sokiem grejpfrutowym.
Wlać mieszaninę do innej miski, pozostawiając niewielką ilość soku w pierwszej misce.
Wymieszać razem oliwę z oliwek, ocet, sól, pieprz i czosnek w proszku w oryginalnej misce. Wrzucić sałatę z winegretem.
Sałatę podzielić na 4 talerze. Równomiernie rozprowadzić mieszaninę grejpfrutów na wierzchu sałaty i wierzchu z serem Gorgonzola.
Umieść plastry awokado na każdej sałatce i podawaj.