Letnia sałatka z groszku, arbuza i Farro
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj letniego groszku, arbuza i sałatki Farro. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 13g białka, oraz 4G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz jagody pszenne, ser Pecorino romano, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Letnia Sałatka Z Groszku, Arbuza I Farro, Letnia Sałatka Farro, oraz Letnia Sałatka Farro (Emmer) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić farro w dużym rondlu i przykryć wodą do 2 cali powyżej farro. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 23 minuty lub do pożądanego stopnia doneness.
Dodać zielony groszek na patelni z farro, i gotować przez 2 protokół lub aż chrupiące-miękkie.
Odcedzić i spłukać mieszaninę Farro zimną wodą; odcedzić.
Połącz mieszaninę farro, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu w dużej misce.
Dodaj kostki arbuza i 1 szklanka posiekanej pietruszki, i wrzucić delikatnie połączyć. Sałatka z serem Romano.