Letnia sałatka z grillowanymi krewetkami i ananasem w szampańskim Vinaigrette

Sałatka letnia z grillowanymi krewetkami i ananasem w szampanie Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 323 kalorie, 26g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet sherry, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowana Sałatka z piersi kaczki z szampanem-miodowym winegretem, Orzo z grillowanymi krewetkami, letnimi warzywami i Pesto Vinaigrette, oraz Sałatka z krewetek, Mango i Jícama z winegretem ananasowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio wysokiego ciepła lub mieć gotową patelnię grillową. Na vinaigrette, ubij razem olej, ocet, musztardę, sól i pieprz w małej misce.
Przenieść 3 łyżki mieszanki do płyty ciasto lub płytkie płyty. Wymieszać płatki pieprzu i czosnek do mieszaniny oleju na talerzu.
(Przemycić szybki dip rzemieślniczego chleba do mieszanki-tak dobrze!)
Dodaj krewetki do płyty; toss z mieszaniną oleju. Nawlecz krewetki na metalowe szaszłyki lub nasączone bambusowe szaszłyki.
Mieszanka oleju szczotkowego z talerza na szaszłyki.
Przenieść szaszłyki do grilla; wyrzucić marynatę na talerzu.
Dodaj ananasa do grilla. Grilluj krewetki i ananasy (lub gotuj krewetki na rozgrzanej patelni grillowej na średnim ogniu i grilluj ananasa na patelni po usunięciu krewetek)4 minuty. Przekręć szaszłyki i ananasa nad; kontynuować grillowanie 4 do 5 minut lub aż krewetki są nieprzezroczyste.
Tymczasem, wrzucić mieszane zielenie z pozostałych vinaigrette; układać na czterech dużych talerzach. Pokrój ananasa w poprzek w plastry o grubości 1/2 cala; ułóż na sałatkach.
Usuń krewetki z szaszłyków; ułóż na sałatkach. Top z bazylią.