Letnia Sałatka Z Grillowanej Brzoskwini
Latem Grillowana Sałatka brzoskwiniowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 490 kalorii, 10g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, pekany, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Migdałowa brzoskwiniowa Sałatka letnia z brzoskwiniowym winegretem, Letnia Sałatka Brzoskwiniowa, oraz Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z sosem z kminku brzoskwiniowego.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 10 do 12 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Delikatnie wrzuć połówki brzoskwini w 1 łyżce. oliwę z oliwek; posypać solą i pieprzem do smaku. Grilluj brzoskwinie, ścięte boki w dół, przykryte pokrywą grilla, 2 do 3 minut lub do złotego koloru. Obróć brzoskwinie i umieść 1 kawałek sera na środku każdej brzoskwini; grill, przykryty pokrywką grilla, 2 do 3 minut lub do momentu, gdy ser zacznie się topić.
Wrzuć rukolę z pozostałymi 2 łyżkami. oliwa z oliwek i sól i pieprz do smaku. Na półmisku ułożyć rukolę, posypać prażonymi orzechami pekan, a na wierzchu grillowane połówki brzoskwini.
Brzoskwinie skropić miodem i posypać szczypiorkiem.
* Starzony ocet balsamiczny może być zastąpiony.