Letnia sałatka z dyni i czerwonej komosy ryżowej z orzechami włoskimi
Letnia sałatka z dyni i czerwonej komosy ryżowej z orzechami włoskimi to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 273 kalorie, 5G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz orzechy włoskie, ocet sherry, inne quinoa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Letnia Sałatka Z Dyni I Czerwonej Komosy Ryżowej Z Orzechami Włoskimi, Fioletowa bazylia i grillowana Sałatka z dyni z orzechami włoskimi, oraz Sałatka z komosy ryżowej z dyni i porzeczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś quinoa i 4 szklanki wody do kotław średnim rondlu. Doprawić solą, przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, iimmer, aż quinoa jest miękka, ale nie mushy, 12-15 minut.
Drenaż; powrót quinoa do hotsaucepan. Przykryć i odstawić na 15 minut.Odkryć; puch widelcem i ostudzić.
Pokroić squasha w 1/8 " - grube plastry, somelengthwise i niektóre w poprzek.
Przenieść do dużej miski, doprawić 2 łyżeczki soli, ioss do herbu.
Odstawić, aż lekko zwiędnie, o 15 protokół. Spłukać pod zimną wodąi dobrze spuścić. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
W średniej misce ubić starty parmezan, skórkę, sok i sok. Stopniowo trzepać olej. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Połączyć squash, quinoa, pietruszka, orzechy włoskie,i bazylia w dużej misce.
Wlać opatrunek; wrzucić do płaszcza.
Dekoruj ogolonym parmezanem.
W porcji: 350 kalorii, 29 g tłuszczu, 3 g błonnika