Letnia sałatka posiekana z szybko marynowanymi warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj letniej posiekanej sałatki z szybko marynowanymi warzywami. Ten przepis służy 6. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 220 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, brzoskwinię, śliwkowe migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Spróbuj Szybkie Marynowane Warzywa, Warzywa szybko marynowane, oraz Proste Letnie Warzywa Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W rondlu, połączyć 2 octy i doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
3
Włożyć seler i marchew do żaroodpornej miski i zalać warzywami octem.