Letnia sałatka Orzo może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 198 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Jeśli masz pod ręką migdały, olej roślinny, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Summertime Orzo & Chicken, Summertime Orzo & Chicken, oraz Sałatka Z Tuńczyka Latem.
Instrukcje
1
Gotuj orzo zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedź i spłucz zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
2
Przełóż do dużej miski. Dodać olej; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W małej misce wymieszaj morele, brzoskwinię, cebulę, migdały, imbir, kolendrę, kolendrę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Ser Tallegio, Posiekany
3 łyżki Oleju Roślinnego
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów