Letnia Sałatka Kukurydziana
Letnia sałatka kukurydziana to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 217 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, kukurydzę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli, kukurydzy i pieprzu: łatwa Sałatka późnym latem, Letnia Sałatka Kukurydziana, oraz Letnia Sałatka Kukurydziana.
Instrukcje
Usunąć pestki nożem do parkowania i umieścić w dużej misce.
Dodaj pomidora, cebulę i zielony pieprz. Rzucać, aby połączyć.
Dodaj sok z limonki i oliwę z oliwek. Pokroić w kolendrę i doprawić solą i pieprzem.