Letnia Sałatka Kukurydziana
Letnia sałatka kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka kolendry, ocet winny, fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Letnia Sałatka Kukurydziana, Sałatka letnia BLT, oraz Letnia Sałatka Konfetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Rozłóż 1 łyżeczkę masła na każdym uchu kukurydzy i posyp uszy czosnkiem w proszku. Owinąć kukurydzę w folię aluminiową.
Grill owinięte uszy, aż ziarna kukurydzy będą gorące i gotowane na parze, około 15 minut. Rozwiń uszy i grilluj, aż ziarna będą lekko rumiane, około 5 minut, obracając raz.
Niech kukurydza ostygnie i pokroić ziarna z kolb.
Delikatnie wymieszać kukurydzę, czarną fasolę i kolendrę razem w misce sałatkowej.
Wymieszać oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina, sok z limonki, czosnek, cukier, kminek, chili w proszku, sól i czarny pieprz w osobnej misce; wlać sos na mieszaninę kukurydzy i wrzucić delikatnie do herbu.