Letnia Sałatka Kukurydziana
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Letnia sałatka kukurydziana może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieprz cayenne, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Sałatka z rukoli, kukurydzy i pieprzu: łatwa Sałatka późnym latem, Letnia Sałatka Kukurydziana, oraz Letnia Sałatka Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Pokroić kukurydzę i przeciąć głowy endywii na pół wzdłuż.
Dodać kukurydzę i endywia do blachy do pieczenia lub deski do krojenia, skropić oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem, do smaku.
Dodać kukurydzę i endywia do grilla i gotować, aż lekko zwęglone ze wszystkich stron, o 3 protokół dla endywia i 5 protokół dla kukurydzy.
Tymczasem w średniej misce do serwowania połącz wszystkie pozostałe składniki.
Po ugotowaniu usuń kukurydzę i zakończ grilla. Pokrój endywię w poprzek na kawałki 1/4 cala i dodaj do miski.
Odetnij ziarna z kolb i wyrzuć kolby.
Dodać ziarna do miski i wymieszać, aby połączyć. Smak przypraw i dostosować, w razie potrzeby.
Podawać w ciepłej lub pokojowej temperaturze.