Letnia Sałatka Kukurydziana
Letnia sałatka kukurydziana to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. 7 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka oliwy z oliwek, kłosy kukurydzy, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli, kukurydzy i pieprzu: łatwa Sałatka późnym latem, Letnia Sałatka Kukurydziana, oraz Letnia Sałatka Kukurydziana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż pinenuts na blasze z ciastkami. Grzać je przez 8-10 minut lub aż tylko pachnące i lekko brown.In średniej wielkości garnek, gotować kukurydzę, aż ziarna będą po prostu miękkie, około trzech minut.
Umieść w wannie z zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Gdy ostygnie, pokroić jądra z kolby i wlać do ulubionej miski do serwowania.Wrzucić pomidory koktajlowe, prażone orzeszki piniowe, świeżą posiekaną miętę, olej i ocet i wymieszać, aż się połączy.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.