Letnia sałatka jogurtowa
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj letnią sałatkę jogurtową. Za 46 centów za porcję, ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 0 g tłuszczu i łącznie 74 kalorie. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka arbuza, skórki limonki, mielonego imbiru i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i pierwotną. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 48%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także letnia sałatka z tuńczyka, letnia sałatka z tuńczyka i letnia sałatka z tuńczyka.
Instrukcje
W misce połącz owoce. W drugiej misce wymieszaj jogurt, sok z limonki, skórkę i imbir.
Polać owocami i delikatnie wymieszać, aby je pokryć.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatkę można łączyć z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano]()
Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień z przyjemnymi aromatami, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Na podniebieniu miękkie i świeże.