Letnia sałatka Farro może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 248 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli, cebula, farro, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Letnia Sałatka Farro, Letnia Sałatka Farro (Emmer) , oraz Letnia sałatka z groszku, arbuza i Farro.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podgrzać 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj żółtą cebulę, marchew i seler, przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż ledwo zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula żółta
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Dodać farro i wymieszać, aby pokryć olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż farro jest ledwo miękkie, o 10 protokół; doprawić solą. Przykryć i dusić, aż farro jest al DENTE, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Odcedzić farro i wyrzucić cebulę, marchew i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Farro
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Niech ostygnie całkowicie.
7
W dużej misce, ubić Pozostałe 1/3 szklanki oliwy z oliwek z octem i doprawić solą i pieprzem. Złożyć farro, czerwoną cebulę, ogórek, pomidory i bazylia, doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Gałązki Kopru Włoskiego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala